본문 바로가기

mischievous

Ramyeon (Korean noodles) Recipe 라면레시피 영어레시피

728x90
반응형

| 라면 레시피

Ramyeon Recipe

 

| 재료 Ingredients

1 tablespoon olive oil 올리브유 1스푼

4 cloves garlic, minced 마늘 4쪽 (저민것)

550ml of water 물

ramyun seasoning powder 라면스프

 

| Topping 토핑

baby spinach or spring onion 여린 시금치 또는 파

1 or 2 mushrooms 버섯 1-2개

 

 

라면레시피영어로

 

DIRECTIONS:

조리방법

 

1.Heat olive oil in a large stockpot over medium heat.

큰 냄비에 올리브유를 넣고 중간 불 켠다.

2.Add garlic, mushrooms and cook, stirring frequently, about 1-2 minutes.

마늘, 버섯을 넣고 자주 저어주며 약 1-2분 볶는다.

3.Pour 550ml of water. Bring to a boil.

물 550ml를 넣어 끓인다.

4.Reduce heat and add ramyeon and seasoning powder. Boil for 3 minutes.

불을 줄이고 라면과 라면스프를 넣고, 3 분 끓인다.

5.Stir in baby spinach (or spring onion) and boil about 1 minute.

여린시금치(또는 파) 를 넣고 저어 약 1분간 끓인다.

6.Serve immediately.

즉시 먹는다.

 

stockpot

 

728x90
반응형